Rotterdam - Minst romantische bestemming van Nederland

Hotels.com: top 10 minst romantische plaatsen

10 FEBRUARI 2015, AMSTERDAM, THE NETHERLANDS
Samenvatting
Het is weer bijna dé dag van de liefde, Valentijnsdag. Op 14 februari is het een must je geliefde te verrassen met een bloemetje, een leuke kaart of wellicht een heerlijke dag (en nacht) weg in eigen land. Maar naar welke stad moet je je geliefde meenemen als je niet overladen wilt worden met liefde? Hotels.com heeft aan 1000 Nederlanders gevraagd welke plaats zij in Nederland het minst romantisch vinden. Uit het onderzoek blijkt dat Rotterdam de lijst aanvoert met (10%), gevolgd door Wageningen (7%) en Wijk bij Duurstede (6%).

De havenstad die de laatste jaren internationaal wordt geroemd om zijn indrukwekkende skyline en veelzijdige architectuur, blijkt uit het onderzoek niet de perfecte locatie voor een betoverende reis in Nederland.

Rotterdam wordt gevolgd door Wageningen (7%) en Wijk bij Duurstede (6%). Beide plaatsen zijn gelegen bij het groene hart van Nederland, maar worden door de ondervraagden misschien niet gezien als de meest romantische bestemming voor een boswandeling. Giethoorn, sluit met 2 % opvallend de top 10 af.

Minst romantische steden van Nederland - Percentage van de stemmen 

  1. Rotterdam - 10%
  2. Wageningen - 7%
  3. Wijk bij Duurstede - 6%
  4. Amsterdam - 6%
  5. Dordrecht - 5%
  6. Maastricht - 3%
  7. Den Burg (Texel) - 3%
  8. Den Haag - 3%
  9. Zwolle - 3%
  10. Giethoorn - 2%
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Hotels.com

Hotels.com™ wordt beheerd door Hotels.com L.P. en is een toonaangevende online website voor het boeken van accommodaties. Deze variëren van internationale ketens en all-inclusive resorts tot lokale favorieten en bed & breakfasts, en gaan gepaard met alle informatie die nodig is om het ideale verblijf te boeken.

© 2016 Hotels.com, L.P., Hotels.com, Dat spreekt voor zich en het logo van Hotels.com zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Hotels.com, L.P. in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere genoemde handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaren.

berichten