Londen populairste buitenlandse bestemming in 2014

Hotels.com: Londen best bezochte hotelbestemming onder Nederlanders

29 JANUARI 2015, AMSTERDAM, THE NETHERLANDS
Samenvatting
Het afgelopen jaar was Londen de best bezochte buitenlandse hotelbestemming onder Nederlandse reizigers. Dit blijkt uit gegevens van de vooraanstaande boekingswebsite Hotels.com. In de lijst met twintig best bezochte bestemmingen volgen New York en Parijs op plaats twee en drie.

Londen doet het bijzonder goed de afgelopen jaren. Ook vorig jaar eindige de Britse hoofdstad op nummer 1. New York en Parijs behoren ook al jaren tot de drie best bezochte buitenlandse bestemmingen door Nederlandse reizigers op Hotels.com.

In 2014 waren Europese steden het populairst onder Nederlandse hotelgasten. De lijst met de twintig best bezochte bestemmingen van Hotels.com bevat twaalf Europese steden en vijf Amerikaanse.

Nieuwkomer dit jaar op de lijst is het Spaanse eiland Mallorca (20). Dit ging ten koste van Madrid, die dit jaar net buiten de top 20 valt.

De grootste stijger afgelopen jaar was het Indonesische eiland Bali. Waar Bali vorig jaar nog op plaats 20 stond, is het eiland nu opgeklommen naar plaats 6. 

Hotels.com: best bezochte buitenlandse hotelbestemmingen door Nederlandse reizigers in 2014

 1. Londen (Verenigd Koninkrijk)
 2. New York (Verenigde Staten)
 3. Parijs (Frankrijk)
 4. Berlijn (Duitsland)
 5. Barcelona (Spanje)
 6. Bali (Indonesië)
 7. Las Vegas (Verenigde Staten)
 8. Istanbul (Turkije)
 9. Rome (Italië
 10. Antwerpen (België)
 11. Praag (Tsjechië)
 12. Brussel (België))
 13. Bangkok (Thailand)
 14. Dubai (Verenigde Arabische Emiraten)
 15. Orlando (Verenigde Staten)
 16. Keulen (Duitsland)
 17. Düsseldorf (Duitsland)
 18. San Francisco (Verenigde Staten)
 19. Los Angeles (Verenigde Staten)
 20. Mallorca (Spanje)
Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Hotels.com

Hotels.com™ wordt beheerd door Hotels.com L.P. en is een toonaangevende online website voor het boeken van accommodaties. Deze variëren van internationale ketens en all-inclusive resorts tot lokale favorieten en bed & breakfasts, en gaan gepaard met alle informatie die nodig is om het ideale verblijf te boeken.

© 2016 Hotels.com, L.P., Hotels.com, Dat spreekt voor zich en het logo van Hotels.com zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Hotels.com, L.P. in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere genoemde handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaren.

berichten