Amsterdam is populaire bestemming in januari

27 JANUARI 2015, AMSTERDAM, THE NETHERLANDS
Samenvatting
Amsterdam is in trek in het begin van 2015. Hotels.com ziet een stijging in internationale en Nederlandse zoekopdrachten naar Amsterdamse hotelovernachtingen.

De boekingswebsite rapporteert een stijging in internationale zoekopdrachten naar overnachtingsmogelijkheden in de Nederlandse hoofdstad. In de afgelopen 90 dagen zag Amsterdam een stijging van 77% in zoekopdrachten voor januari 2015 vergeleken met dezelfde periode in 2014. Ook door Nederlanders wordt meer gezocht naar hotels in Amsterdam. Hotels.com ervaart een stijging van 6% in Nederlandse zoekopdrachten voor de eerste maand van het nieuwe jaar.

Mogelijke verklaringen voor deze trend zijn nieuwe hotels, lagere kamerprijzen en meer directe bestemmingen op Schiphol. Ook evenementen in januari kunnen de oorzaak zijn van de stijging in zoekopdrachten. Zo was er tussen 27 november en 18 januari het Amsterdam Light Festival en tussen 16 en 26 januari Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam.

Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Hotels.com

Hotels.com™ wordt beheerd door Hotels.com L.P. en is een toonaangevende online website voor het boeken van accommodaties. Deze variëren van internationale ketens en all-inclusive resorts tot lokale favorieten en bed & breakfasts, en gaan gepaard met alle informatie die nodig is om het ideale verblijf te boeken.

© 2016 Hotels.com, L.P., Hotels.com, Dat spreekt voor zich en het logo van Hotels.com zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Hotels.com, L.P. in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere genoemde handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaren.

berichten