New York in trek bij Nederlandse reizigers

Hotels.com: New York populairste bestemming in eerste helft van 2014

07 AUGUSTUS 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
New York lijkt een groot aantal Nederlandse reizigers te verwelkomen dit jaar. Op boekingssite Hotels.com was New York in de eerste helft van 2014 de populairste bestemming onder Nederlandse reizigers, gevolgd door Londen en Parijs.

New York en Londen wisselden van positie ten opzichte van een jaar geleden, toen de Britse hoofdstad het meest in trek was bij Nederlandse reizigers die een hotelovernachting boekten op Hotels.com. Parijs behield haar derde plek, net als Berlijn op plaats vier. Barcelona verdrong Las Vegas uit de top vijf.

Hotels.com’s lijst met de twintig populairste bestemmingen onder Nederlandse reizigers in de eerste helft van 2014 kent enkele nieuwkomers ten opzichte van een jaar geleden. Bali komt met stip binnen op plaats negen. Ook Bangkok (14), München (18) en Lissabon (20) zijn nieuw in de lijst. Dit gaat ten koste van Madrid, Keulen, Miami en Milaan.

Van de bestemmingen die ook vorig jaar al in de lijst stonden is Antwerpen het sterkst gestegen (van plaats 18 naar 12). Praag klom drie plaatsen (van 14 naar 11), Istanbul (van 10 naar 8) en Brussel (van 12 naar 10) beide twee.

De opmars van deze Europese steden gaat ten koste van enkele bestemmingen in de Verenigde Staten. Los Angeles zakte tien plaatsen in de lijst (van 9 naar 19), San Francisco acht (van 8 naar 16) en Orlando zes (van 11 naar 17).

20 populairste bestemmingen op Hotels.com onder Nederlandse reizigers in de eerste helft van 2014:

 1. New York
 2. Londen
 3. Parijs
 4. Berlijn
 5. Barcelona
 6. Las Vegas
 7. Rome
 8. Istanbul
 9. Bali
 10. Brussel
 11. Praag
 12. Antwerpen
 13. Dubai
 14. Bangkok
 15. Mallorca
 16. San Francisco
 17. Orlando
 18. München
 19. Los Angeles
 20. Lissabon
Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Hotels.com

Hotels.com™ wordt beheerd door Hotels.com L.P. en is een toonaangevende online website voor het boeken van accommodaties. Deze variëren van internationale ketens en all-inclusive resorts tot lokale favorieten en bed & breakfasts, en gaan gepaard met alle informatie die nodig is om het ideale verblijf te boeken.

© 2016 Hotels.com, L.P., Hotels.com, Dat spreekt voor zich en het logo van Hotels.com zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Hotels.com, L.P. in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere genoemde handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaren.

berichten