Hotels.com Hotel Price Index: editie maart 2014

Overzicht van wereldwijde hotelprijzen in 2013

04 MAART 2014, AMSTERDAM
Samenvatting
De Hotel Price Index (HPI) van Hotels.com is een regelmatig verschijnend overzicht van hotelprijzen in de belangrijkste bestemmingen wereldwijd. De HPI is gebaseerd op boekingen gemaakt via Hotels.com. De vermelde prijzen zijn de daadwerkelijk door klanten betaalde hotelkamerprijzen per overnachting, dus niet de geadverteerde tarieven.

De HPI bestaat nu tien jaar en wordt inmiddels beschouwd als het meest complete overzicht van hotelprijzen wereldwijd. De index wordt wereldwijd steeds vaker gebruikt als referentie door media, hoteliers, financieel analisten, investeerders, toeristische organisaties en wetenschappers.

In 2004 startte de HPI op 100. De HPI bevat boekingen binnen alle sterrenklassen, van 1 tot 5 sterren. De dataset waaraan de prijzen per overnachting worden ontleend, bestaat uit meer dan 150.000 hotels over de hele wereld, van de in totaal meer dan 260.000 hotels die worden aangeboden op Hotels.com. 

Wij hopen dat u het rapport met plezier zult lezen. 

Contactpersonen
Over Hotels.com

Hotels.com™ wordt beheerd door Hotels.com L.P. en is een toonaangevende online website voor het boeken van accommodaties. Deze variëren van internationale ketens en all-inclusive resorts tot lokale favorieten en bed & breakfasts, en gaan gepaard met alle informatie die nodig is om het ideale verblijf te boeken.

© 2016 Hotels.com, L.P., Hotels.com, Dat spreekt voor zich en het logo van Hotels.com zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Hotels.com, L.P. in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere genoemde handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaren.

berichten