Hotels.com app haalt Japanse waaghalzen uit kolkende watermassa

Tokyo Shock Boys boeken hotelkamer tijdens race door stroomversnelling in Hotels.com’s laatste Xtreme Booking video

31 JULI 2013, AMSTERDAM
Samenvatting
Vandaag lanceert de vooraanstaande hotelboekingswebsite Hotels.com de derde release uit haar populaire serie Xtreme Booking video’s, getiteld White Water Booking, met daarin de Japanse stuntende entertainers Tokyo Shock Boys die bekend staan om hun bizarre en extreme capriolen.

In de nieuwste Xtreme Booking video gebruiken de Tokyo Shock Boys de mobiele app van Hotels.com om wel heel erg last minute een hotel te boeken: tijdens een afdaling door een ijskoude stroomversnelling, met een vrije val van een zeven meter hoge waterval.

De Tokyo Shock Boys hebben slechts een paar klikken nodig om het Matsunoi hotel te boeken. 

Sinds haar lancering in 2011, is de Hotels.com app nu beschikbaar voor iPhone, Android, iPad, Windows Phone 7 en Windows 8. De app werd al meer dan 15 miljoen keer gedownload. De persoonlijke homepage biedt gebruikers toegang tot hun Welcome Rewards account, meer dan 20.000 last minute hotel deals gebaseerd op zoeklocatie of in de directe omgeving, zeven miljoen hotelbeoordelingen en eerder gemaakte boekingen. De Hotels.com app kan worden gedownload via de mobile page van Hotels.com.

Citaten
"“Het werkte! Op topsnelheid racend door de stroomversnelling is het gelukt om een hotelkamer te boeken en de bevestiging te ontvangen. Voordat we hieraan begonnen wisten we echt niet of het mogelijk zou zijn. De snelheid van de Hotels.com app heeft ons verbaasd.”" Tokyo Shock Boys
"“De nieuwste bijdrage aan de Hotels.com Xtreme Booking serie is spectaculair. De video laat zien dat onze app je zelfs in de meest extreme situaties helpt om de perfecte last minute deal te vinden. Het aantal mobiele boekingen dat gemaakt wordt op de dag van verblijf neemt toe, de Xtreme Booking video demonstreert de snelheid en efficiëntie van on-the-go boeken. Gebruikers hebben keuze uit meer dan 220.000 hotels en duizenden last minute deals over de hele wereld.”" Johan Svanstrom, Vice President en Managing Director van Hotels.com in Azië-Pacific
Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Hotels.com

Hotels.com™ wordt beheerd door Hotels.com L.P. en is een toonaangevende online website voor het boeken van accommodaties. Deze variëren van internationale ketens en all-inclusive resorts tot lokale favorieten en bed & breakfasts, en gaan gepaard met alle informatie die nodig is om het ideale verblijf te boeken.

© 2016 Hotels.com, L.P., Hotels.com, Dat spreekt voor zich en het logo van Hotels.com zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Hotels.com, L.P. in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere genoemde handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaren.

berichten