‘s Werelds meest exclusieve clubsandwich

Hotel in Hongkong combineert ingrediënten van wereldklasse om internationale norm hotelmenu te overtreffen

18 JUNI 2013, AMSTERDAM
Samenvatting
Geïnspireerd door de lancering van de Hotels.com Club Sandwich Index 2013, heeft het vijfsterren Hullett House Hotel in Hongkong in samenwerking met Hotels.com de meest luxueuze clubsandwich ter wereld samengesteld.

Hoewel de prijs van de clubsandwich met €46 (HKD480) hoger ligt dan in Genève, dit jaar lijstaanvoerder van de Club Sandwich Index met een gemiddelde prijs van €23,35, bevat de culinaire creatie enkele van de duurste ingrediënten ter wereld. 

Tussen de drie licht geroosterde sneetjes brood zonder korst treffen hongerige reizigers Beluga kaviaar aan, A5 Wagyu rundvlees, Balik zalm, dun gesneden wildzwijn spek, Iberico ham, Belgische vijgen, Roma tomaatjes, Romeinse sla, komkommer, Franse kip, biologische Italiaanse eieren, mayonaise, mesclun salade en groene asperges.

De luxe clubsandwich is van 15 juni tot 31 augustus 2013 verkrijgbaar in The Parlour lounge van het Hullett House in Hongkong, voor €46.

Club Sandwich Index
Hotels.com biedt vakantiegangers met de Club Sandwich Index (CSI) een indicatie van de prijzen op hun bestemmingen, door het klassieke broodje kip, spek, ei, sla en mayonaise in te zetten als graadmeter voor betaalbaarheid. De gemiddelde CSI-prijs per land is berekend op basis van de daadwerkelijk door hotelgasten betaalde bedragen voor een clubsandwich in dertig hotels, gevestigd in hoofdsteden en vooraanstaande toeristensteden. Wereldwijd zijn de prijzen onderzocht in 840 drie-, vier- en vijfsterrenhotels.

Citaten
""Om onze gasten te laten ervaren hoe luxe een clubsandwich kan zijn, gebruiken wij hoogwaardige ingrediënten, zoals Beluga kaviaar, één van de duurste soorten kaviaar ter wereld, A5 Wagyu rundvlees en Balik zalm, dat per kilo zo’n €126 (HKD1300) kost."" Peter Lee, Executive Sous Chef van Hullett House
"“De clubsandwich komt over de hele wereld voor op hotelmenu’s. De creatie van Hullett House laat zien dat deze basic met een paar luxe ingrediënten kan veranderen in een kunstwerk. Wij zijn de Club Sandwich Index in 2011 gestart als een ideale graadmeter voor kosten, die toeristen helpt bij het in kaart brengen van dagelijkse uitgaven aan eenvoudige zaken als eten en drinken. Het mooie van de CSI is dat we reizigers met een simpele prijsvergelijking kunnen laten zien wat hun geld waard is in verschillende landen.” " Alison Couper van Hotels.com
Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Hotels.com

Hotels.com™ wordt beheerd door Hotels.com L.P. en is een toonaangevende online website voor het boeken van accommodaties. Deze variëren van internationale ketens en all-inclusive resorts tot lokale favorieten en bed & breakfasts, en gaan gepaard met alle informatie die nodig is om het ideale verblijf te boeken.

© 2016 Hotels.com, L.P., Hotels.com, Dat spreekt voor zich en het logo van Hotels.com zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Hotels.com, L.P. in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere genoemde handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaren.

berichten