Nederlanders op ‘Vaticantie’

Hotels.com ziet zoekopdrachten naar Rome met 116 procent toenemen na aankondiging terugtreden paus

12 FEBRUARI 2013, AMSTERDAM
Samenvatting
In navolging op de bekendmaking dat Benedictus XVI als eerste paus in bijna 600 jaar zal terugtreden, signaleert boekingswebsite Hotels.com een stijging van 116 procent* in het aantal zoekopdrachten naar Rome.

Rooms-katholieke Nederlanders lijken op zoek te zijn naar hotelovernachtingen in Rome om met een bedevaart afscheid te nemen van de paus, die zijn ambt bijna acht jaar vervulde.

Ook in andere Europese landen stijgt het aantal zoekopdrachten naar Rome aanzienlijk. In Italië zelfs met 236 procent.

Op maandag 11 februari 2013 nam het aantal zoekopdrachten naar Rome toe met 116 procent ten opzichte van dezelfde datum een jaar geleden.

Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Hotels.com

Hotels.com™ wordt beheerd door Hotels.com L.P. en is een toonaangevende online website voor het boeken van accommodaties. Deze variëren van internationale ketens en all-inclusive resorts tot lokale favorieten en bed & breakfasts, en gaan gepaard met alle informatie die nodig is om het ideale verblijf te boeken.

© 2016 Hotels.com, L.P., Hotels.com, Dat spreekt voor zich en het logo van Hotels.com zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Hotels.com, L.P. in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere genoemde handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaren.

berichten