Een snel dutje? Hotels.com behaalt nieuw Guinness Record voor 's werelds snelste bed

Britse autocoureur Tom Onslow-Cole zet namens Hotels.com snelst bewegende bed op 135 km/u

22 DECEMBER 2016, AMSTERDAM
Samenvatting
Geen genoegen nemend met alleen het aanbieden van snelle hotelreserveringen, heeft accommodatie-expert Hotels.com™ op 13 december 2016 in de Verenigde Arabische Emiraten het nieuwe Guinness-wereldrecord voor 's Werelds Snelste Bed neergezet. Het record is behaald in een Hotels.com bed dat op een basis van een aangepaste Ford Mustang GT, die met 135 kilometer per uur rondreed.

De titel van het Guinness World Record werd op 13 december 2016 opgeëist door de gerenommeerde internationale autocoureur Tom Onslow-Cole op de speciaal hiervoor gebouwde Emiraten Motorplex dragstrip in het emiraat Umm Al Quwain. De coureur behaalde een gecontroleerde snelheid van 135 kilometer per uur. Een arbiter van Guinness World Records was aanwezig en bevestigde het nieuwe record voor 'snelst bewegende bed'. Het vorige record van 111 kilometer per uur werd dus ruim overtroffen.

Beelden van de wereldrecordpoging kunnen hier worden teruggekeken.

Citaten
"Als internationale autocoureur reis ik de hele wereld over en maak ik vaak gebruik van Hotels.com, dus ik wist al dat zij snel een hotelbed konden leveren, maar nu weet ik dat ze het ook op tijd kunnen leveren! Ik was de uitverkorene om dit record met Hotels.com neer te zetten. Het was een onvergetelijke ervaring en ik hoop dat het record nog lang blijft staan. Het zal in ieder geval lastig worden om het te verbreken!" Tom Onslow-Cole, bestuurder van 's werelds snelste bed
Afbeeldingen
Video's
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Hotels.com

Hotels.com™ wordt beheerd door Hotels.com L.P. en is een toonaangevende online website voor het boeken van accommodaties. Deze variëren van internationale ketens en all-inclusive resorts tot lokale favorieten en bed & breakfasts, en gaan gepaard met alle informatie die nodig is om het ideale verblijf te boeken.

© 2016 Hotels.com, L.P., Hotels.com, Dat spreekt voor zich en het logo van Hotels.com zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Hotels.com, L.P. in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere genoemde handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaren.

berichten