Duik in ’s werelds meest unieke zwembaden

20 SEPTEMBER 2016, AMSTERDAM
Samenvatting
Geen hotelverblijf is compleet zonder een verfrissende duik in het zwembad. De reisdeskundigen van Hotels.com™ hebben een collectie verzameld van 's werelds meest bijzondere zwembaden. Zwemmen met een spectaculair uitzicht over de stad of in een omgeving van unieke sereniteit, Hotels.com heeft het perfecte zwembad voor jou.

Een hangend zwembad in het Joule Hotel, Dallas
In het stadscentrum van Dallas springt het Joule Hotel dat met haar neogotische ontwerp dateert uit 1920 onmiddellijk in het oog. Het hotel beschikt over dramatische kunstwerken, unieke boetiekwinkeltjes, een spa van wereldklasse en de beste service van de stad. Het weelderige interieur is bijna net zo spectaculair als het stralende middelpunt van het hotel; het hangende zwembad met een prachtig uitzicht over de stad.
Prijzen starten vanaf €298 per kamer per nacht

Glijden door een aquarium in The Golden Nugget Hotel & Casino, Las Vegas
Het uitbundige Golden Nugget Hotel is de belichaming van Viva Las Vegas met als hoogtepunt haar spectaculaire zwembad. Alles wat je maar kunt bedenken in de Stad der Zonden is hier aanwezig; een H2O bar, een hot tub, twee watervallen en een kind-vrij ontspanningsgedeelte. Voor de echte waaghalzen is er het Tankzwembad met een drie verdiepingen tellende waterbaan, die dwars door een aquarium van 200.000 liter gaat en waarmee je dus wel heel dichtbij haaien en andere zeedieren komt.
Prijzen starten vanaf €51 per kamer per nacht

Terug naar de natuur in het Lefay Resort & Spa Gargnano, Italië
Lefay Resort en Spa is neergestreken op de hellingen van Gargnano, één van de schilderachtige dorpjes aan het Gardameer. Het zwembad van het hotel kijkt uit over het pittoreske landschap van natuurlijke terrassen met olijfbomen en Mediterraanse bossen. Het kristalheldere water van het zwembad lijkt te vloeien over de glooiende heuvels, omgeven door grote, weelderige bomen. Van de natuur genieten krijgt hier een hele nieuwe betekenis.
Prijzen starten vanaf €326 per kamer per nacht

Sightseeing vanuit het zwembad in het Yeatman Hotel, Porto, Portugal
Zwem de zonsondergang tegemoet in het Yeatman zwembad. Dit zwembad mag misschien klein zijn, maar het uitzicht over de daken van Porto is prachtig. Het afgelegen zwembad geeft een celebrity-gevoel, terwijl de verlichting van het zwembad op zichzelf al de moeite waard is. Dompel je letterlijk en figuurlijk onder in de geschiedenis van Porto.
Prijzen starten vanaf €210 per kamer per nacht

Eindeloos water in het Grace Hotel, Santorini, Griekenland
Dit hotel is de ideale setting voor een ontspannen vakantie en het interieur benadrukt de ware schoonheid van het omliggende landschap. Het hotel is heeft een schitterende infinity pool, welke uitkijkt over het Griekse landschap. Zwemmen in het Grace Hotel voelt als duiken in een stukje privé-oceaan. Zit, zwem, drink bij het schitterende uitzicht op de helderblauwe zee en de blauwe daken van Santorini.
Prijzen starten vanaf €383 per kamer per nacht

Pak je zwembroek uit de kast en bekijk oprechte en betrouwbare reviews voor al deze hotels en hun bijzondere zwembaden op Hotels.com.

*Prijzen zijn inclusief belastingen en heffingen en zijn afhankelijk van beschikbaarheid ten tijde van de boeking

Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Hotels.com

Hotels.com™ wordt beheerd door Hotels.com L.P. en is een toonaangevende online website voor het boeken van accommodaties. Deze variëren van internationale ketens en all-inclusive resorts tot lokale favorieten en bed & breakfasts, en gaan gepaard met alle informatie die nodig is om het ideale verblijf te boeken.

© 2016 Hotels.com, L.P., Hotels.com, Dat spreekt voor zich en het logo van Hotels.com zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Hotels.com, L.P. in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere genoemde handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaren.

berichten