De kleine dingen die een hotelovernachting groots maken

24 FEBRUARI 2016, AMSTERDAM
Samenvatting
Een bar aan huis • Alle toiletartikelen in miniformaat • Goed bereikbaar met WiFi • Iets lekkers uit de minibar bij de hand • Een mysterieus opgeruimde kamer • Het grote, zachte hotelbed • Een frisse ochtendduik

Een vakantie is dé manier om even helemaal weg te zijn. Naast de activiteiten die je wel – óf juist niet – onderneemt, is er een belangrijke rol voor de hotelkamer weggelegd om jouw vakantie onvergetelijk te maken. Het zijn namelijk de kleine dingen van je hotelkamer die je verblijf zo aangenaam maken. Omdat je er waarschijnlijk nog nooit bij stil hebt gestaan, telt Hotels.com™ de zeven kleine voordelen van een hotelkamer. Wie het kleine immers niet eert…

Een bar aan huis
Hoe gemakkelijk is het om in de chique hotelbar een drankje te drinken, terwijl je kamer in hetzelfde pand is? Een groot pluspunt is tevens dat veel hotels een mooi dakterras met indrukwekkend uitzicht bieden.

Alle toiletartikelen in miniformaat
Schattige, kleine flesje shampoo, conditioner en bodylotion plus een aantal kleine pakjes, zoals een douchemuts of een naaisetje. Je kunt zo je eigen unboxing video maken!

Goed bereikbaar met WiFi
Je hoeft niets en niemand te missen; hotels beschikken doorgaans over goede WiFi, waardoor je op vakantie toch dicht bij huis bent. Als je dat wilt tenminste…

Iets lekkers uit de minibar bij de hand
De minibar is gevuld met de lekkerste zoutjes en chocolade voor de lekkere trek. Ook vind je in deze kleine ijskast heerlijke, koude drankjes. Ach, op vakantie heb je best wat lekkers verdiend, toch?

Een mysterieus opgeruimde kamer
Je kamer is op mysterieuze wijze brandschoon en opgeruimd als jij terugkomt van een dagje op het strand of de piste. Had je dat thuis ook maar…

Het grote, zachte hotelbed
Je armen en benen spreiden en de rand van het bed niet raken, fluweelzachte kussens en knisperende, schone dekens; het is alsof je op wolken slaapt in een hotelbed.

Een frisse ochtendduik
Hoe lekker is het om de dag te beginnen met een frisse duik in het zwembad? Of toch maar eerst langs het ontbijtbuffet om alles behalve een saaie boterham met pindakaas te eten?

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Hotels.com

Hotels.com™ wordt beheerd door Hotels.com L.P. en is een toonaangevende online website voor het boeken van accommodaties. Deze variëren van internationale ketens en all-inclusive resorts tot lokale favorieten en bed & breakfasts, en gaan gepaard met alle informatie die nodig is om het ideale verblijf te boeken.

© 2016 Hotels.com, L.P., Hotels.com, Dat spreekt voor zich en het logo van Hotels.com zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Hotels.com, L.P. in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere genoemde handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaren.

berichten