Mobiele app van Hotels.com verbetert boekingservaring met nieuwe 3D Touch-technologie

19 JANUARI 2016, AMSTERDAM
Samenvatting
De Hotels.com-app voor de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus geeft met één handeling toegang tot de populairste hotelboekfuncties • Hotels.com is een van de eerste die de 3D-technologie van Apple omarmt • Met meer dan 1,4 miljoen smartphones in gebruik zijn consumenten meer verbonden dan ooit tevoren

De app van Hotels.com™ voor de iPhone 6s en iPhone 6s Plus heeft een nieuwe techniek geïntroduceerd, die gebruikmaakt van de innovatieve 3D Touch-technologie, om de boekingservaring te versnellen.

De app biedt nu met één tik op het startscherm toegang tot de populairste diensten van het platform, zoals deals in de buurt, opgeslagen hotels, vind je boekingen en Hotels.com™ Rewards.

Makkelijker zoeken met Spotlight voor iPhone en iPad
De Hotels.com-app voor mobiele apparaten met iOS 9 biedt een nieuwe, gemakkelijk te gebruiken zoekfunctie. Door naar beneden te swipen op het startscherm van een iPhone of iPad kunnen gebruikers naar alles binnen de app zoeken en met een enkele tik vinden wat zij zoeken.

Opmerking aan de redactie – Niet voor publicatie
Over de Hotels.com-app: De Hotels.com-app is een eenvoudige, snelle en veilige manier om jouw perfecte hotel te boeken. Het biedt alles wat je nodig hebt om een hotelovernachting te plannen, boeken en te beheren. De app is beschikbaar voor Android en iOS en is gratis te downloaden in de Android en iOS app stores. Met meer dan 50 miljoen downloads en een klantwaardering boven de 4,5 uit 5 is het een op maat gemaakte tool om contact te onderhouden met onze loyale klanten. En de ruim 20 miljoen Rewards-leden kunnen onmiddellijk zien hoeveel nachten zij hebben verzameld voor hun gratis overnachting. Ook hebben zij toegang tot onze aantrekkelijke geheime prijzen.

Over 3D Touch: 3D Touch is de nieuwste generatie Multi-Touch technologie van Apple. Het biedt een geheel nieuwe manier om te werken met je iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Naast de bekende Multi-Touch mogelijkheden, zoals tikken, swipen en klemmen, biedt de 3D Touch nu ook een nieuwe functie door aan te voelen hoeveel druk wordt uitgevoerd op het scherm. 3D Touch gebruikt sensoren die de afstand tussen het glas van de iPhone en de laag van het achtergrondlicht meten en combineert deze gegevens met data die worden doorgegeven door andere contact- en acceleratiesensoren.

iPhone en iPad zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen.

Citaten
"Een derde van onze boekingen komt binnen via mobiele apparaten en we zijn enthousiast over de mogelijkheden die de 3D Touch-technologie van Apple biedt. Wij blijven deze vernieuwende technologie gebruiken om de boekingservaring nog aantrekkelijker te maken." Dan Craig, Senior Director, Mobile voor Hotels.com
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Hotels.com

Hotels.com™ wordt beheerd door Hotels.com L.P. en is een toonaangevende online website voor het boeken van accommodaties. Deze variëren van internationale ketens en all-inclusive resorts tot lokale favorieten en bed & breakfasts, en gaan gepaard met alle informatie die nodig is om het ideale verblijf te boeken.

© 2016 Hotels.com, L.P., Hotels.com, Dat spreekt voor zich en het logo van Hotels.com zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Hotels.com, L.P. in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere genoemde handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaren.

berichten