Marieke Flament benoemd tot Vice President EMEA voor Hotels.com

26 NOVEMBER 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
Marieke Flament is benoemd tot Vice President van het Hotels.com merk voor de EMEA regio, die bestaat uit 33 markten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Marieke werkt sinds 2012 bij Hotels.com en komt uit haar vorige functie als Senior Director of Marketing EMEA.

Voordat de van origine Franse Marieke bij Hotels.com kwam, werkte ze voor Louis Vuitton Moët Hennessy en BCG in verschillende velden, zoals telecom, finance, strategie en marketing. Gedurende haar carrière woonde en werkte ze in landen over de hele wereld, waaronder Frankrijk, China, Nederland, Italië, Spanje en het Verenigd Koningkrijk. Ze spreekt vloeiend Spaans, Engels, Frans en Mandarin. Marieke behaalde haar MBA bij de London Business School.

Marieke houdt zelf ook van van reizen. Ze gaat graag naar Zuid-Europese eilanden, zoals Mallorca, Corsica en Sardinië. “Deze eilanden zijn perfect voor wandelen en ontspannen aan het strand, gepaard met een prachtige cultuur en lekker eten.”

Marieke is beschikbaar voor interviews en media-optredens in Nederland.

Citaten
"De EMEA markt is zo afwisselend met heel veel bijzondere en unieke hotels, die deze regio een fantastische regio maken om klanten te ondersteunen in het vinden van het perfecte hotel voor hun verblijf" Marieke Flament Vice President EMEA voor het Hotels.com merk
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Hotels.com

Hotels.com™ wordt beheerd door Hotels.com L.P. en is een toonaangevende online website voor het boeken van accommodaties. Deze variëren van internationale ketens en all-inclusive resorts tot lokale favorieten en bed & breakfasts, en gaan gepaard met alle informatie die nodig is om het ideale verblijf te boeken.

© 2016 Hotels.com, L.P., Hotels.com, Dat spreekt voor zich en het logo van Hotels.com zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Hotels.com, L.P. in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere genoemde handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaren.

berichten