Hotels.com introduceert Awards programma voor best beoordeelde hotels

Meer dan 6,400 hotels wereldwijd ontvangen een certificaat

Dankzij de beoordelingen van gasten heeft Hotels.com een nieuw programma geïntroduceerd om hotels met buitengewoon hoge beoordelingen van gasten van over de hele wereld te waarderen.

In de eerste fase van het Awards programma heeft Hotels.com 6,400 hotels in 117 landen geselecteerd, die een gemiddelde beoordeling hebben van 4.5 van de 5 punten of hoger*. Ter controle analyseerde Hotels.com haar database van meer dan 15 miljoen beoordelingen, die zijn geverifieerd met het verblijf van elke gast.

“Onze hotelpartners zijn van onschatbare waarde voor Hotels.com en wij willen hun harde werk en toewijding om gasten de best mogelijke ervaring te bieden graag erkennen. Dit programma is ook een waardering voor onze klanten, die persoonlijk hebben bijgedragen in de meer dan 15 miljoen beoordelingen, die deze best presterende hotels onderscheiden.„ Elena Novokreshchenova, Directeur Global Hotel Content van het Hotels.com merk

Amerika oogstte de meeste Awards met 1,005 hotels, die worden onderscheiden. Andere topbestemmingen zijn Groot-Brittannië (730), Italië (701) en Canada (351).

Elk geselecteerde hotel ontvangt een ingelijst certificaat en een raamsticker om in het hotel te tonen. Hoteliers krijgen ook de kans om de beoordelingen van gasten te delen op hun social media en digitale platforms door een speciale widget te downloaden.

Hotels.com stimuleert reizigers om hun meest gedenkwaardige hotels te delen door de #LovedbyGuests hashtag te gebruiken.

* Om een award te ontvangen, moeten hotels een gemiddelde beoordeling hebben van 4.5 of hoger, gebaseerd op een minimum van 50 beoordelingen vanaf 31 januari 2015.

Contactpersoon
Download PDF
Download PDF
Over Hotels.com

Hotels.com™ wordt beheerd door Hotels.com L.P. en is een toonaangevende online website voor het boeken van accommodaties. Deze variëren van internationale ketens en all-inclusive resorts tot lokale favorieten en bed & breakfasts, en gaan gepaard met alle informatie die nodig is om het ideale verblijf te boeken.

© 2016 Hotels.com, L.P., Hotels.com, Dat spreekt voor zich en het logo van Hotels.com zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Hotels.com, L.P. in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere genoemde handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaren.

berichten