Hotels.com introduceert geheime prijzen en een verbeterd loyaliteitsprogramma

Loyaliteitsleden, mobiele gebruikers en e-mail ontvangers krijgen nu grotere kortingen

12 MEI 2015, AMSTERDAM, NEDERLAND
Samenvatting
Hotels.com introduceert met haar verbeterde loyaliteitsprogramma “geheime prijzen” meer korting voor haar klanten. Het nieuwe programma biedt leden een grotere selectie van scherpe hotelaanbiedingen, waarvan de meeste niet beschikbaar zijn op online vergelijkingssites. “Geheime prijzen” biedt loyaliteitsleden, mobiele app gebruikers en e-mail ontvangers duizenden speciale prijzen en aanbiedingen voor hotels op topbestemmingen over de hele wereld.

Om gebruik te maken van “Geheime prijzen” kunnen klanten zich aanmelden voor de Hotels.com e-mails, de prijswinnende Hotels.com mobiele boekingsapp gebruiken en/of zich opgeven voor het gratis loyaliteitsprogramma, dat omgedoopt is tot Hotels.com Rewards.

Het toonaangevende Welcome Rewards programma heet voortaan Hotels.com Rewards. Loyaliteitsleden ontvangen nog steeds een gratis overnachting* bij elke tien nachten dat zij in één van de 200.000 wereldwijde hotels verblijven, zonder uitzonderingen van speciale data. Bestaande Welcome Rewards leden worden automatisch Hotels.com Rewards leden en verdienen op de vertrouwde manier hun gratis overnachtingen, zonder veranderingen in hun account. Tevens genieten leden de voordelen van het nieuwe “geheime prijzen” programma.

We zijn constant op zoek naar manieren om onze service voor onze klanten te verbeteren,” licht Clive Peoples, vicevoorzitter Customer Marketing van Hotels.com, toe. “Geheime prijzen biedt meer korting aan onze klanten, gebruikers van onze mobiele app en e-mail ontvangers. Dit vergroot de waarde, die Hotels.com biedt, ten opzichte van andere online reiswebsites.”

Het loyaliteitsprogramma van Hotels.com heeft meer dan 15 miljoen leden en er zijn reeds meer dan drie miljoen gratis overnachtingen weggegeven. Hotels.com Rewards leden hebben altijd en overal toegang tot “geheime prijzen” via de prijswinnende Hotels.com mobiele boekingsapp of via een computer. Voor meer informatie, zie http://nl.hotels.com/hotel-rewards-pillar/hotelscomrewards

* Algemene voorwaarden van Hotels.com zijn van kracht zoals toegelicht op http://nl.Hotels.com. Belastingen en toeslagen zijn van toepassing op de gratis overnachting.

Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Hotels.com

Hotels.com™ wordt beheerd door Hotels.com L.P. en is een toonaangevende online website voor het boeken van accommodaties. Deze variëren van internationale ketens en all-inclusive resorts tot lokale favorieten en bed & breakfasts, en gaan gepaard met alle informatie die nodig is om het ideale verblijf te boeken.

© 2016 Hotels.com, L.P., Hotels.com, Dat spreekt voor zich en het logo van Hotels.com zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Hotels.com, L.P. in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere genoemde handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaren.

berichten